Minä

Olen Oskari Rantala, ja olen syntynyt orwelliaanisissa merkeissä vuonna 1984, kun SKDL:llä oli 27 kansanedustajaa, Yhdysvaltoja johti Ronald Reagan ja Britannian listaykkösenä oli Chaka Khanin Prince-coveri I Feel For You.

Olen kahvin, sarjakuvien ja death metallin ystävä, kirjallisuudentutkija, kustannustoimittaja ja Suomen science fiction- ja fantasiatutkimuksen seuran puheenjohtaja Jyväskylän Kortepohjasta. Kirjoitan ajoittain akateemista tutkimusproosaa, fiktiota ja journalismia sekä harrastelen politiikkaa ynnä muuta kansalaisaktivismia.

Viime vuodet olen viettänyt tutkien käsikirjoittaja Alan Mooren sarjakuvia joko Jyväskylän yliopiston työsuhteisena väitöskirjatutkijana tai tehnyt tiedettä apurahalla. Rahaa vastaan olen myös kirjoittanut lehtiin, tehnyt taittohommia ja verkkosivuja, taiteillut julisteita, kustannustoimittanut kirjoja, opettanut kuvankäsittelyä ja leikannut ruohoa.

Jos sinulla on asiaa, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, joka lähettää minulle sähköpostia. Kiinni saattaa saada myös Facebookissa (henkilökohtainen profiili / politiikkapainotteinen sivu), Twitterissä tai Instagramissa.